Er din cykel ved at give op?

Er din gamle cykel også ved at være godt brugt, det sker jo med tiden at en cykel bliver slidt, især hvis man ikke går til service med den. Man oplever at gearene begynde at irritere, at diverse sliddele er ved at give op. Jeg kommer med mange gode råd til, hvad du kan gøre for at bibeholde din cykel i længere tid, kommer også med tips til hvad du kan gøre, hvis uheldet er ude og du skal ud og have en ny cykel.

Dette skal du huske når du køber ny cykel.

Er din gamle cykel ved at være godt slidt, efter flere års slitage og mange kilometer cyklet. Så er det ikke nogen overraskelse at dit køretøj begyndt at blive slidt. Når du køber en ny cykel og det er ved en forhandler, så er det vigtigt at i får lavet en aftale, om at du får lavet service på din cykel. Så er du sikker på alt er i tiptop stand, hvis der er nogle dele som er begyndt at blive slidt så bliver de skiftet. Ved at du køber din nye cykel igennem en forhandler får du også en garanti på den, så hvis der skulle ske noget med den, så vil det blive skiftet uden at det koster dig en eneste krone.

Hvilken cykel skal du købe

Ved du ikke hvilken cykel du skal købe, der findes jo mange forskellige mærker af cykler. Derfor er det en god ide at sætte dig ned og tænke over hvad den skal bruges til, om det er fritid eller om du skal bruge den til hverdag. Når du har gjort dine tanker og konkluderet hvad den skal bruges til, find en autoriseret forhandler af cykler, gå ind og tag dig en snak med og fortæl ham hvad du skal bruge den til og hvad budget du har lagt dig. Så sørger han for at finde den rigtige cykel, eller vil guide dig til hvilken du skal købe. Eller om du skal hæve dit budget for at få den helt rigtige cykel, det kan også være en god ide at forhandle med ham, du kan fx forhandle om en serviceaftale. Så skal du ikke betale de første gange du er til service. Bliver beløbet for højt til dit nye køb, så kan det være en god ide at undersøge mulighederne for et hurtigt lån, det kan helt sikkert betale sig i det lange løb at få den rigtige cykel fra start af.

De rigtige lygter og sikkerhedsudstyr

Når du køber en ny cykel, er det meget vigtigt at du har de andre små ting i orden, sikkerheden er meget vigtigt for dig, så undgår du skader hvis uheldet skulle være helt ude. Det er vigtigt at du får købt en sikkerhedsgodkendt hjelm, på den måde kan du undgå hovedskader hvis du skulle blive påkørt eller vælte.
Lygter er også en stor del af din sikkerhed, bilisterne har svært ved at se dig hvis du ikke har lys på din cykel, så få købt nogle cykellygter som er godkendt til at blive brugt.