Berøringsfri teknologi hjælper med at holde din toiletter rene og sunde

Copyright 2006 Janitorial butikken

Er du træt af rengøring snavsede fingeraftryk off toilet vandhaner og sæbedispensere? Faktisk. En af de vigtigste kilder til kundeklager er toilettet renlighed. Årsagerne til dette gå ud over evner i din rengøringspersonalet. Jo mere trafik et bygning får sværere det er at holde høj rengøring standarder, især hvis du er rengøring bygning kun én eller to gange om ugen. Toiletter kan have problemer med lugte, almindelige udseende, Tom dispensere, utætte sæbedispensere og forladninger papir håndklæder stablet på gulvet. Udover ikke ser rene, fører dette til en opfattelse af at toilettet ikke er sanitære. Installere berøringsfri dispensere kan bidrage til at kontrollere disse problemer.

Touchfree teknologi ikke kun hjælper med at holde toiletter rene, men også hjælper med at reducere spredningen af bakterier og skærer ned på din personale rengøring tid. Bruger touchfree sæbedispensere, behøver vand vandhaner, toiletpapir og køkkenrulle dispensere, toilettet besøgende ikke at røre håndtag, knapper og håndtag. De færre objekter besøgende hænder røre, mindre snavs og snavs dine medarbejdere bliver nødt til at rense ud inventar.

Du kan tænke på en berøringsfri system er dyrt, fordi det er styret af en sensor. Men berøringsfri systemer behøver ikke at være kompliceret eller dyrt. Der er toilet papir systemer, der holder individuelle interleaved ark papir. Brugeren nemt tager de ark, de har brug for og gøre ikke har til at “fiske omkring” indersiden af en potentielt beskidte dispenser på udkig efter slutningen af toiletpapir roll. Dette giver en meget renere og mere sanitære system, end den traditionelle toiletpapir roll dispensere. En anden billig hygiejnisk valg er en foldede håndklæde udlevering system. Håndklæder er udleveres en-på-en-time og toilettet besøgende kun røre den håndklæde, de har brug for.

De mere højteknologiske systemer er sensor aktiveret. Disse er enheder, der flush toiletter, tænde vand vandhaner, dispensere håndsæbe og give afkald på papirservietter. Ingen touch teknologi er yderst vigtigt med køkkenrulle dispensere som håndklæder bruges efter hænder er rene.

Når der træffes beslutning om en berøringsfri Papir Håndklæde dispenser, Vær opmærksom på følgende:

-Strømkilde. De fleste køkkenrulle dispensere afreagere batteristrøm. Kig til dispensere, der kører ud normal D-celle batterier i stedet for dem, der har brug for en særlig og dyre batterier. Disse særlige batteripakker kan ikke være tilgængelig lokalt og skal bestilles – som vil være et problem hvis batterierne dør uventet.

-Der er flere forskellige typer af dosisdispensering komponenter. Flere undersøgelser har vist, at brugere foretrækker et system hvor dispenseren udløses, når hænderne er placeret direkte under dispenseren.

-Genopfyldning. Som med enhver dispenser, jo nemmere det er at genopfylde, jo hurtigere din rengøring besætningen kan få arbejdet gjort og gå videre til andre opgaver. Undgå at bruge dispensere, der har brug for threading håndklæder gennem en række valser.

For at minimere de elementer, en besøgende har at røre, installerer mange bygninger nu automatisk toilet rødmen mekanismer. Disse giver mulighed for toiletter og urinaler at skylle automatisk efter brug. Nogle systemer skal endda flugter med jævne mellemrum når ikke i brug at holde frisk vand i skålen på alle tidspunkter. For at hjælpe med at minimere bakterier og reducere lugt, overveje at tilføje en automatisk desinfektionsmiddel udlevering system.

Installation af berøringsfri sæbedispensere og automatisk vand vandhaner skærer ned på hvad besøgende touch og sparer på vand og sæbe brug. Hvis toilettet er tungt anvendte, Sørg for at bestille sæbedispensere, der er store nok så hyppige refills ikke er nødvendige.

Toilet rengøring i sig selv kan være meget arbejdskrævende-fra udslettelse ned tællere til at skrubbe toiletter, det kræver en stor gang engagement. Der nu berøringsfri rengøring produkter, der kan spare dig tid og penge. Disse systemer er designet til at give dine medarbejdere til at rense uden at røre nogen overflade i toilettet med deres hænder.

En type af system omfatter rengøring vogn, spand og række udvidelse håndtag med specialiserede moppe hoveder og vedhæftede filer. Vognen, selv omfatter lagerplads til rensning af forsyninger og papirprodukter.

Damp og damp rengøring også stigende i popularitet. Damprensning system bruger en tank, at overheder vand i stedet for ved hjælp af kemikalier. Damp er anvendt beskidte områder gennem en særlig wand og en applikator, der indeholder en vedhæftet fil til rengøring håndklæder. Bruge udstyr operatøren “klude” alle overflader med kogende vand og ændrer den rengøring håndklæde, som det bliver snavsede.

En anden alternativ til at bruge toilettet rengøring er microfiber opsamlingsoverførsel system. Dette er en selvstændig ordning. Det renser hurtigere og mere effektivt end en traditionel spand og moppe. Toilet rengøring, i mikrofiber er et mere hygiejnisk som moppen vand er ikke genbruges.

Offentlige toilet brugernes er bekymret hvor ren og sanitære toiletter er. Ved hjælp af berøringsfrie dispensere ikke kun hjælper med at kontrollere spredningen af bakterier, de bidrager til at bevare vand, sæbe og papir håndklæder, og giver bekvemmeligheden i at kræve mindre action fra brugeren til at få arbejdet gjort. Berøringsfri dispensere også bidrage til at holde rengøring omkostninger ned som dine medarbejdere vil bruge mindre tid på rengøring på toilettet og genpåfyldning dispensere. Mindre tid brugt rengøring toiletter betyder mere overskud for virksomheden rengøring!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.