Baby brusebad Invitation hjælp: Hvad man skal skrive

Babyshower planlægning er en stor prøvelse. Du har alt parat: mad, sjov, spil og programmet. Men vent, du glemte noget kritisk. Part invitation! Du har dybest set glemt noget virkelig vigtigt hvis man holder en fest. Hvad godt er et parti, hvis der er ingen Gæster?

At skabe fest invitationer kan tage lidt tid hvis er kræsne med ordene. At vælge de bedste formuleringer for invitationen er afgørende, da det sætter tonen for partiet. Hvis den part tema er afslappede, kan du absolut relæ der i invitationen. At vide hvilket tema parti du ønsker kan bruges som retningslinjer i picking de rigtige ord for din invitation. Sjov temaer som bamse og ballon part kræver humoristisk og uformelle formuleringer.

Du kan gøre brug af digte, berømte citater, eller du kan oprette din egen også. Der er flere hjemmesider, der tilbyder prøve formuleringer du kan tilpasse til din invitation. Gøre en hurtig søge og vælge de fængende formuleringer, som du kan efterligne i dine invitationer. Det kan enten være en generel eller kønsspecifikke. Bare vær sikker på at du ved god tid, hvilket køn barnet har.

Ved hjælp af baby rhymes ville være en fantastisk idé i din baby-invitation. Placere de venter forældres navne vil give invitationen et personligt præg. Du kan også sætte i sangtekster, der er populær med børn og endda børnerim. Berømte barnlille rhymes ligesom Humpty Dumpty, Baa Baa Black sheep og Hickory, ældgammel, Dock kan tilføje krydderi til din invitation også.

De vigtigste ting, din baby brusebad invitation bør omfatte er navnet på gæsten om ære, dato, tid, og hvor det vil blive afholdt. Hvis mødested for partiet, der er helt uvant for gæsterne, gøre en simpel skitse til at guide dem til det rigtige sted. Disse oplysninger er nødvendige, og sørg for, at de udskrives store og klare.

Glem ikke at placere i invitationen om begivenheden vil være en overraskelse eller ej. Hvis partiet, der vil være en overraskelse, bør din gæst informeres til at holde det hemmeligt. Du ville ikke vil enhver gæst at sende i avancerede gaver til partiet og ødelægge planen.

En anden vigtig ting at placere på invitationen er RSVP eller beklager kun note. Glem ikke at placere dit telefonnummer der naturligvis også, da gæsterne sandsynligvis vil kontakte dig deres svar, som du har anmodet om dem til.

Kan du tilføje en registreringsdatabasen liste eller gaver du ønsker dine gæster til at bringe. Dette er meget praktisk, hvis du ikke ønsker at ende op med tre eller fire klapvogne, som du ikke kan bruge. Gæsterne vil elske det, hvis deres gaver ville være værdsat og ville ikke ende med bare at blive afsat.

Så vigtig som formuleringerne, præsentation af invitationen taler for. Følg temaet, hvis du har en. Hvis du vælger engle, dække sted søde billeder af disse på invitationen til den ønskede effekt. Hvis du ikke nødvendigvis har et tema, så bare vælge billeder, der relaterer til en baby. Farver er også vigtig. Bruge blå for drenge og pink for piger. Invitationer er der for at skabe indtryk og lokke dine gæster til at komme i denne meget speciel dag. Så slip din kreativitet, få pennen og have det sjovt at skrive.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.